Miért foglalj a Paravion segítségével? - Cheap Flight Tickets

Miért foglalj a Paravion segítségével?

 • Szállás- és repülőjegy foglalás pontos részletfizetéssel, kamat nélkül

   

  Partnerünk, a PayU, Románia legnagyobb online befizetési szolgáltatója, akinek segítségével sikerült bevezetnünk a részletkártyás befizetési lehetőséget. Így a paravion ügyfelei 2 vagy akár 3 pontos részletben, kamat nélkül is fizethetnek repülőjegyeket egy Star Banca Transilvania vagy BRD Finance kártya segítségével. A szállásfoglalások esetében a Star Banca Transilvania, BRD Finance vagy Előny Kártya segítségével lehet befizetni a vakációs csomagokat.

 • Szállás- és repülőjegy foglalások internet banking szolgáltatással

   

  Az internet banking a legtöbb bank által ajánlott szolgáltatás, amely 24 órából 24 órán keresztül, a hét minden napján engedélyezi a különböző banki folyamatok elvégzését az internetes hálózaton keresztül. A Paravion ügyfelei, akik rendelkeznek Digipass készülékkel az ING, BCR vagy Transilvania bankoknál, egyszerűen, hatékonyan és bíztonságosan elvégezhetik a befizetési tranzakciót a megrendelt repülőjegyekre.

 • SMS figyelmeztetés

   

  Az összes felhasználó, aki a Paravion.hu oldalon keresztül foglal repülőjegyet, részesül az SMS-es figyelmeztetési szolgáltatásban, melynek segítségével mobiltelefonos üzenetben értesül a foglalt járattal kapcsolatos információkról.

 • Non-stop telefonos ügyfélszolgálat

   

  Amennyiben kérdésed van a foglalási rendszerről vagy egy bizonyos járatról, egy Paravion.hu operátor azonnal a rendelkezésedre áll akár a +361 848 06 83-es telefonszámon (magyar nyelvű ügyfélszolgálat) 08:00 és 17:00 óra között, vagy akár a 0372.72.73.74 telefonszámon (kizárólag angol nyelvű ügyfélszolgálat) minden munkanapon 17:00 és 08:00 óra között. Ezt a számot az országból vagy külföldről is hívni lehet normál tarifával. A telefonos ügyfélszolgálatunk készenlétben áll minden nap 24 órán át, a hét minden napján.