A bankkartyan keresztuli fizetes biztonsagaval kapcsolatos hasznos informaciok - Cheap Flight Tickets

A bankkartyan keresztuli fizetes biztonsagaval kapcsolatos hasznos informaciok

Hasznos információk a hitelkártyával történő biztonságos fizetéssel kapcsolatban

Az online fizetés az utóbbi időben Magyarországon is egyre elterjedtebbé vált. A fizetési mód előnyei magától értetődőek – a modern társadalomban egyre többen átlátják, hogy az online fizetés ugyanolyan egyszerű, mint az értékesítés helyén történő készpénzes fizetés.

A piac fejlődésével párhuzamosan azonban a csalások is megszaporodtak. Az adatok egyértelműen alátámasztják, hogy az online fizetések piaca gyakran esik áldozatául a személyazonosság-lopásnak és a csalásoknak. Reméljük, az alábbi információkat Ön is hasznosnak találja, és azok hozzájárulnak ahhoz, hogy teljes biztonságban élvezhesse az internet kínálta előnyöket.
 

Az ügyfél és a Paravion közötti kommunikáció: fontos tudnivaló az, hogy kizárólag a Paravion küld e-mail értesítést a foglalások státusáról és véglegesítéséről és minden esetben az e-mail értesítés személyre szabott. Kizárólag a GeCad E-Fizetés - a Paravion online befizető szolgáltatója - küldhet értesítéseket a fizetési adatokra vonatkozóan, ugyanakkor kizárólag a Gecad E-Fizetés rendszer igényelhet a fizetésre vonatkozó adatokat, mint bankszámla száma, bankkártya száma, Pin kód, jelszó, vagy egyéb jelszavak.

Ezért minden gyanús üzenetről tájékoztassa a Paravion Tour-t vagy az E-Payment vállalatot, amennyiben az üzenetek a bankszámlájával kapcsolatos adatainak frissítését kérik Öntől a fizetés feldolgozása érdekében.

Íme néhány tanács a személyes vagy bizalmas adatok ellopására irányuló adathalászati célú támadások kivédéséhez:

** Ne válaszoljon olyan e-mailekre és ne kattintson a bennük található olyan hivatkozásokra, amelyekben személyes, pénzügyi, illetve a számlájával kapcsolatos adatokat kérnek Öntől.

** Figyeljen arra, hogy kitől érkezik az üzenet: a "Feladó" e-mail címe és "Válasz neki" e-mail címnek ugyanannak kell lennie és ugyanabból a forrásból kell származnia.

** Az e-mailekben szereplő hivatkozások megtekintéséhez keresse fel közvetlenül a webhelyeket: másolja be a címet a böngészőjébe, vagy használja a könyvjelzőket.

** Amennyiben egy bíztonságos oldalon böngészik, ellenőrizze a "https"-t az URL startnál és az a böngészőben megjelenő kapcsolodó ikont.

** Gondoskodjon a számítógépén található vírusvédelmi és kémszoftverek, valamint a javítókészletek rendszeres frissítéséről, és végezze el rendszeres időközönként a rendszervizsgálatot.

** Ellenőrizze fiókjait rendszeresen, és vizsgálja meg, hogy nem történt-e jogosulatlan tevékenység.

** Csak olyan böngészőt használjon, amely rendelkezik az adathalászati célú támadások elleni szűrővel (Firefox, Internet Explorer vagy Opera).

És most kívánunk kellemes navigálást a www.paravion.hu oldalon!